Wish list jaro 2021

 Vítám Vás u nového březnového článku,

jsem tu s novým nákupním seznamem! (Asi bych se s tím utrácením ale měla brzdit. Milion věcí vlastně vůbec nepotřebuju, ale vlastně je nutně potřebuju.. Rozumíme si.. 😀 a jaká jiná radost, než nákupy přes internet nám zůstala, když je vše zavřené? ) 

1. 10 000 kilometrů pěšky jižní Amerikou - Jan Rendl

315 dní pěšky z Bogoty do Santiago de Chile. Tohle nutně potřebuju. 

Koupit si ji můžete třeba tady


2. Půlnoční slunce - Stephanie Meyer

U knížek ještě minutku zůstanu. Ano.. Po letech je tu pokračování mojí milované upírské ságy. A je úplně jedno, že je mi 30. 😀 I kdyby už jen z nostalgie.. Tuhle prostě musím mít. Koupíte ji tady



3. V troskách tornáda, Temná cesta - Linda Castillo

A tohle jsou už poslední knížky, které si za jaro chci koupit.. dva díly, které mi chybí do ji konce celé série. Koupíte je třeba tady 




4. Kuchyňský robot

Prozatím jsem vybrala značku Klarstein. Zdá se poměrně slušný poměr cena-výkon. Máte někdo? Nebo můžete doporučit jinou značku?? Klarstein robota koupíte tady


5. Parfém Jo Malone

Ještě jsem si nevybrala konkrétně, protože vzhledem k ceně se mi nechce kupovat vůni jen tak na slepo. Takže chci počkat, až se zase někdy otevřou obchody a zajedu si do Zlína do Douglasu. 

Odkaz na parfémy Jo Malone tady


6. Růžová voda Renovality

Už jsem vyzkoušela levandulovou a jsem s ní nad míru spokojená, růžovou chci vyzkoušet. Koupíte ji tady

7. Renohair Maximal od Renovality

Doplněk stravy na podporu růstu vlasů. Recenze jsou skvělé, ráda bych vyzkoušela. Koupíte tady


8. Culík od Sarrahbeauty

Narazila jsem na ně nad instagramu a ty jejich culíku jsou wow. Chci určitě vyzkoušet. Kdo se nemůže dočkat, až mu narostou krásné dlouhé vlásky, ideální řešení.. Na ig je najdete pod nickem @sarrahbeauty. Fotku jsem si vypůjčila z jejich instagramu. 


9. Legíny z Fashion Bardot

Vypadají suprově, neprůhledné, tvarující.. 
Koupit je můžete tady

(Fotka vypůjčená z jejich instagramu: @fashion_bardot). 
10. Brašna na fotoaparát

Protože jsem si nedávno koupila zrcadlovku Canon, chci si ještě dokoupit brašnu, ať si ho hned nezničím. Ale problém je, že se mi zatím žádná tak úplně nelíbí.. 😀 To jsou problémy, co? Jde přece o funkčnost.. Ne o estetiku.. Tak uvidíme, co vyberu.
Ta, co je na obrázku se dá koupit třeba tady


     Tohle je prozatím vše, myslím, že jsem se tentokrát vybrala věci, nad kterými už dlouhou dobu reálně uvažuju a přišel jejich čas. Jsem zvědavá, kolik věcí ze seznamu se mi skutečně povede koupit.
 
     Brzy můžete očekávat článek s věcma ze zimního Wish listu!!! Kolik věcí jsem si z něj koupila? Jaký je Váš odhad?? 😊

A prozraďte mi - co si v blízké době chcete koupit vy?? 

Pa Š. 🥰


Všechny uvedené obrázky jsou vypůjčené z internetových stránek, na které se dostanete přes proklik, nebo ze zmíněných účtů na Instagramu. 



Komentáře

  1. My máme doma už tak pět let celokovového robota od značky Sencor, za mě nejlepší volba. Kupovala jsem ho pak i mamce, říkala, že mu dávala dost zabrat, mlela na něm i maso a tak a je také naprosto spokojená, navíc mají krásné barvy!

    Celkově co tak koukám, co se týče fotovybavení, je vše dělané hlavně pro chlapy a ne moc estetické, také s tím bojuji, mám prostě ráda hezké věci :D Já nakonec brašnu na zrcadlovku a objektivy sehnala na amazonu, ale to už je pár let, byla to tenkrát jediná, která nebyla ve sportovním stylu, spíš trochu vintage.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký wishlist a držím palce, ať se ti podaří pořídit si vše, co si přeješ! :) Vůně od Jo Malone mě také láká. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Také poslední dobou na internetu utrácím více, než bych měla, ale asi si nějak potřebuju dělat radosti :) Držím ti palce, ať si wishlist splníš :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý wishlist. Mňa v poslednej dobe taktiež zaujala značka Renovality. Presne o túto ružovú vodu mám aj ja záujem. A k tomu by som si chcela kúpiť aj roller.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. Super wishlist. O parfémech Jo Malone jsem tolik slyšela ale jak píšeš, nechci nic kupovat naslepo, tak čekám, až otevřou :D Já si udělala radost novými Apple Watch a teď zas chvili musím šetřit. Jinak věcí, co bych chtěla, je spousta :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jarní Wish List

Péče o vlasy

Březen v obrázcích