Miluju parfémy

     Někdo si nakupuje stovky párů bot, kabelky, laky na nehty..já jsem šílenec na parfémy. 
Začalo to úplně nevinně. Hledáním mého vysněného parfému. 

        Pamatuju si svou úplně první návštěvu parfumérie. Fann. Šla jsem na jistotu, protože jsem překonala svůj ostych a cizí paní na ulici jsem se zeptala, čím tak nádherně voní. Chloé chloé. 

     Vyrazila jsem na nákup s mamkou. Chloé jsme si koupily napůl! Protože jako ta cena! :) v tu chvíli jsem si uvědomila, že to byly výborně investované peníze a do parfémů jsem se zbláznila. 

    Ale Chloé ještě pořád nebyla ta moje vysněná vůně. A tak začalo hledání. A hledám dodnes. :)

  Tohle jsou už nějakou dobu moje nejoblíbenější vůně. 


     Jednoznačně u mě vede parfemovaná voda Giorgio Armani Sì. Mám raději svěží vůně, Sì je sladká ovocně květinová vůně. Čili popis, který by mě vůbec nezaujal. A přesto ji miluju. Mám už asi 4. flakon, kde je už nebezpečně málo. Brzy si pořídím další. Má neuvěřitelnou výdrž. Když si za pár dní obleču kabát nebo šálu, které jsem nosila když jsem měla na sobě Sì, pořád vůni cítím. 

     Další oblíbenec je Versace Vanitas v krásném zlatém flakonu. (Přistihla jsem se, že v parfumerii sáhnu vždy po vůni, která má flakon a obsah zbarvený do zlaté, žluté, béžové.. Máte to taky tak, že nejdřív sáhnete po určité barvě?) Vanitas je lehká svěží květinová vůně. Dlouho jsem vybírala, chodila očmuchávat..pořád jsem si nebyla jistá, jestli ho koupit nebo ne. Nakonec jsem si ho vybrala k Vánocům. A teď už mám druhý flakon. Až dojde, určitě koupím znovu. 

    A třetí stálice je Calvin Klein Eternity Moment. Tuhle vůni jsem koupila úplně na slepo. Vybírala jsem dárky na Notino.cz a všimla jsem si téhle parfemované vody za fakt dobrou cenu.. Tak jsem si ji zkusila objednat. Vypůjčila jsem si popis parfému z notina, protože tenhle popis absolutně sedí. 

"V úvodu vás omámí šťavnatý koktejl z malin, liči, melounu a guave. Po chvíli jej doplní elegantní květinové srdce z leknínů, něžných pivoněk, opojného jasmínu a květu mučenky. Kompozici podkreslují dřevité nóty a pižmo v základu, díky nimž je vůně velmi přitažlivá."

    Vůně je velice přitažlivá. Nikdy se mi nestalo, aby mi parfém tak nadšeně okomentovalo tolik chlapů. :D

  Tohle jsou v současnosti moje nejoblíbenější vůně, ke kterým se vždy ráda vrátím. 

   Mám také další vůně, které jsem vyzkoušela, ale nejsou pro mě to pravé a znovu si je už nekoupím. 


   Calvin Klein Beauty jsem objednal omylem. Původní myšlenka byla objednat si Calvin Klein Sheer Beauty. Tímhle jsem se vyložneně netrefila..opravdu mi tahle vůně vůbec nesedla. Příště vyzkouším Sheer Beauty. 

     Katy Perry Royal Revolution mám ráda, sladká květinová vůně. Narazila jsem na tuto parfemovanou vodu v drogerii ve výprodeji. Když bych na ni narazila znova, asi bych si ji pořídila, ale rozhodně se po ní pídit nebudu.

    Lanvin Me je příjemná vůně. Jestli si parfém pořídím znova u mě rozhoduje to, jestli ho "na ulici poznám". Pokud je mi vůně moc příjemná, zapamatuju si ji a snadno ji rozeznám, když ji někdo nosí. Lanvin Me mě evidentně až tak nezaujal, když ho nepoznám a ani si jeho vůni nevybavím. Takže příště už ne. 

     Cartiere Declaration je pánská vůně. Tohle pro mě představuje nádhernou vůni, snad je to tím, že ji mám spojenou s konkretním člověkem a pokaždé, když ji cítím, vybavím si příjemné vzpomínky. Ráda ji používám jen tak na doma. A mým cílem je najít dámskou vůni, která mi bude vonět tolik, jako tahle pánská. 

Nezbývá mi, než hledat dál. 

Jaká je Vaše oblíbená vůně? 

Š. ❤

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jarní Wish List

Péče o vlasy

Londýn - první den v Londýně, doprava