Christmass Eve

     U různých blogerek mě vždycky strašně baví příspěvky typu "Co jsem dostala k Vánocům". Vždycky to tak obdivně prohlížím..óchám.. áchám.. A ujišťuju se, že tohle si určitě taky někdy koupím. Baví Vás taky takovéhle články jako mě?

      Jako takový hlavní dárek, co jsem si přála jsem dostala foťák Instax. Moc se mi líbí jeho provedení. Takový malý..roztomilý.. A v mojí milované šedé. Poslední dobou mě to k šedé nějak táhne. ❤ 
     Na cesty jak dělaný. Už se těším, až někam vyrazím a pořádně ho vyzkouším. Zatím jsem ho jen párkrát zkusila a jsem nadšená. Moc se mi líbí tyhle polaroidové fotky.


      Jako každé Vánoce..narozeniny..svátek.. nemůže chybět knížka. Harry Potter je u mě sázka na jistotu. Neznám krásnější příběh. Můžu ho číst pořád znovu a znovu. Tentokrát jsem ho dostala v angličtině. Je to nezvyk, ale pomalu se přes něj prokousávam.

     Lazar od Larse Keplera je dalším pokračováním série. Z tohohle spisovatele jsem absolutně nadšená.

     Máte nějaký typ na dobrou knížku? Na žánru mi až tak nezáleží. Nebráním se vůbec ničemu.

Už z jednoho staršího příspěvku víte, že jsem zatížená na různé diáře a vyloženě se v nich vyžívám. Když jsem nakupovala v knihkupectví poslední dárky, objevila jsem tenhle krásný diář od Momenteeczech. 
      Diář je nedatovaný, takže si ho můžete doplnit jak potřebujete. Stránky jdou vytáhnout a zase vložit zpátky, takže si v diáři můžete nechat jen to, co potřebujete. 
      Před každým novým měsícem je v diáři motivační citát. (Zní to fakt otřepaně. 😁)
     No prostě je krásnej. Tečka. 
     Cena 399,- (málem mě z té ceny trefilo, ale cením si té myšlenky, nápadu a těch samolepek, co jsou vzadu). 😂

     Tohohle Ježíška jsem si nadělila sama. 




     Dostala jsem taky celou krabici čajů, které zbožňuju. Tea2O od BioGeny. Čaje mají výbornou plnou chuť. Mohla jsem vyzkoušet nové příchutě. Nejvíce mi asi chutná Brusinka & Pitaya nebo Černý rybíz & Acai. 

..a protože jsem na tenhle článek zapomněla.. A vzpomněla jsem si až teď - na konci října, už ani nevím, co dalšího jsem vlastně dostala. 😂 Opravdu jsem někdy tragéd. 

Ale bylo mi líto tenhle příspěvek smazat, tak ho tady máte. Třeba se můžete inspirovat na příští Vánoce (které jsou už za necelé 2 měsíce!) 

Šárka ❤


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jarní Wish List

Péče o vlasy

Březen v obrázcích