Podzimní ráno

Dobré ráno.

     Taky tak milujete dny, kdy nic nemusíte? Venku už vládne pořádně podzimní počasí, je tam sychravo, za oknem slyším krákorat vrány..a o to víc si cením toho, že můžu zůstat v posteli, uvařit si kávu, vzít si nějakou dobrou knížku.. Pro měje tohle prostě ideální den.

   Podzim mám moc ráda, nejen ty barvy všude kolem, ale jsem ráda, že už není tak šíleně vedro. To mě fakt zabíjí. 

     Tak se dneska válím, ještě jsem si nebyla udělat ani snídani..dneska to vidím na míchaná vajíčka...hmm..

     A brouzdám na Pinterestu. Na Pinterestu trávím hodně času, často se tam inspiruju.. především při tvoření s dětma ve škole.. ale taky se moc ráda jen dívám na to, jak jsou ostatní šikovní.. Vybírám si, co by se mi líbilo v mojem vysněném baráčku..koukám často na keramiku.. Na nové techniky.. A teď na mě poslední dobou vyskakují podzimně laděné nápady. Chtěla bych se s Váma podělit o ty, které mě nějakým způsobem oslovily a které jsem si uložila. 

    Na podzimu miluju všudypřítomnou oranžovou barvu.. Listy, dýně. Vřes. Celý rok se těším, až si nakoupím vřes a vyrobím si nějaké dekorace..letos jste už mohli vidět vřes v keramickém květináči s ježkama.. 

     Končím s povídáním. ☺Doufám, že ve vás obrázky vyvolají tak příjemnou podzimní atmosféru, jako u mě.





    Co v takovém podzimním nevlídném počasí děláte rádi Vy? 

Š. ❤

Komentáře

  1. Ooo to je nádherný článek <3 já podzimní amtosféru naprosto zbožňuju! I když teď se už spíš těším na Vánoce O:) a jinak u mě vede tumblr pro sběr inspirace, pinterest většinou využívám jen když hledám něco konkrétního:))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jarní Wish List

Péče o vlasy

Březen v obrázcích