Divná?

Ahoj,

dneska mám po dlouhé době volnou sobotu, tak jsem včera přemýšlela, jak si volno užiju. Přemýšlela jsem o tom, co mě dělá šťastnou a co naopak ne. Proto jsem se rozhodla dnešní článek věnovat tomu, co mám ráda a tomu, co ráda rozhodně nemám. Tenhle typ článků mě na různých blozích vždycky baví. Tak nějak to člověka uklidní, když vidí, že někdo je stejně pošahanej. 😂  

1. Miluju kávu. Dobrou, silnou, černou, ráno, odpoledne, večer, v noci,.. kdykoli a kdekoli.

2. Ničeho se nebojím víc, než pavouků. Když nějakého doma objevím (a jsem zrovna sama doma), jsem schopná se okamžitě sbalit a jet přespat třeba k rodičům.

3. Jsem introvert, ale děsnej. S někým, koho neznám nejsem skoro schopná se bavit. (Zčásti taky proto, že neumím "plácat" o blbinách..a když nemám o čem mluvit, tak radši mlčím).

4. Moji kamarádi jsou z 99% kluci. Miluju tu jejich upřímnost, jednání narovinu, i ten pitomej humor. :D Prostě mě kluci baví víc. 

5. Kočky mě děsí. Jako že hodně. Koťata ani ne, ale dospělé kočky...brrr. Zákeřný stvoření. 

6. Jsem schopná zakopnout na rovným povrchu. A moje koordinace hraničí s postižením. Proto nedělám a nikdy jsem nedělala žádné kolektivní sporty. Jsem schopná umlátit se sama.. Nepotřebuju k tomu ostatní. :D 

7. Nemám ráda výšky (netuším, jak se to stalo, nikdy jsem s tím problém neměla). Klepou se mi kolena, sotva vylezu na druhou příčku žebříku. 

8. Jsem schopná přežít jen na sladkostech. A klidně někdy snídám zmrzlinu. :D Miluju čokoládu, oplatky, tatranky a vlastně všechno, co je sladké. 

9. Všechno dělám na poslední chvíli. A tuhle svou vlastnost bytostně nesnáším. Pořád něco odkládám, ..a odkládám..a odkládám. Pak se mi to nakupí a já ani nestíhám spát, abych to včas dodělala. Říkám si, že příště už to odkládat nebudu. A co myslíte, jak to vždycky dopadne?

10. Nemám ráda zoo, cirkusy a podobné "srandy". Strašně mi vadí vidět zvířata takhle trpět. Někdo by možná namítl, že netrpí..mají pravidelnou stravu, necítí se ohrožení.. Zkuste si představit, že ode dneška vás čeká už jen život na 15m². Budete mít stravu, teplo, suché místo, kde složit hlavu...ale co to je za život?

11. Nesnáším vedro. V létě vyloženě trpím. A dovolenou u moře musím několik let vstřebávat, než znovu vyrazím. A to nebývá moje svobodné rozhodnutí, ale vždycky mě někdo přemluví, ať jedu. Proto si neumím představit, že bych jela na dovolenou do Marrakéše, ale přitom bych tam strašně ráda jela. Rozumíte mi? :D

12. Zbožňuju psy. Máme doma tři, ale chtěla bych mít doma všechny psy světa. Vůbec mi nezáleží na tom, jestli je to pes s rodokmenem přes 3 strany, nebo voříšek.. Ale ty jejich očiska, bezelstnost a bezpodmínečná láska, kterou Vám dávají.. To je to, co k životu potřebuju. ❤

13. Miluju knížky. (To už o mně víte). Nejšťastnější jsem, když vím, že nic nemusím. Zalezu si někam do klidu s dobrou knížkou.

14. Nenávidím knížky, kde se vše vyřeší na posledních dvou stranách. To mě dokáže (pardon) fakt nasrat. Úplně mi to pokazí dojem z celé knížky.

15. Vadí mi, když se někdo přiživuje na ostatních. Je to věc, se kterou se setkávám strašně často. Bohužel. Predevším mi strašně vadí, když někdo kopíruje cizí tvorbu. Nemám nic proti tomu, že si někdo vyrobí něco pro sebe domů (nebo jako dárek pro blízkého) podle předlohy. Ale strašněmi vadí a rozčiluje mě, když někdo nakopíruje výrobky někoho jiného..do detailu.. a má tu drzost, že výrobky prodává. A pak s úsměvem přijímá ódy na svou šikovnost a kreativitu od ostatních (neznalých nebo lhostejných). Prostě je to parádní pocit, když někam jedete a vidíte tam paní, která chodí už půl roku na keramiku do Domečku, (takže už tomu všemu jináč rozumí), prodává tam Váš nápad..váš výrobek, který je otřesně zpracovaný a usmívá se na celé kolo, protože jí "její" keramiku každý chválí.


Ufff.. Jsem ráda, že jsem si poslední bod nechala až na konec. Vždycky se u toho tak naštvu, že kdybych měla ve výčtu věcí o mně pokračovat, následovala by samá negativa.. Nemám..nechci...nesnáším.. 😂

Tak co, máme některé body třeba společné? (nebo jsem fakt jediná.. divná?)

Pa Š. ❤

Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jarní Wish List

Péče o vlasy

Březen v obrázcích