Vánoční dárky pro muže

 Je to tady.. Rok se s rokem sešel a zase se blíží Vánoce.. A pro mě není nic horšího, než vymýšlet mým chlapům dárek.. Přítel.. Taťka.. Brácha.. Ani jeden neporadí, co by si tak od Ježíška přál.. A já rok, co rok přemýšlím, čím jim udělat radost. Dala jsem dohromady několik tipů, které by Vám letos to nakupování mohlo trochu usnadnit. 

1. Parfém

Tohle je dárek, který je u mě sázkou na jistotu. Parfém je dárek, který jak ráda dávám, tak ráda dostávám. Nejste si jisty výběrem? Využijte žebříček nejprodávanějších parfémů. Jedním z nejprodávanější je Hugo Boss BOSS Bottled. Jedná se o elegantní nadčasovou vůni, která je u mužů obecně velmi oblíbená. Za sebe můžu doporučit parfém Armani Acqua di Giò Profumo. To je moje láska. 

2. Společenská hra

My hraním her trávíme docela dost času, ať už doma s přítelem, nebo na rodinných návštěvách.. Za sebe můžu doporučit třeba Dobble, který si můžete koupit v několika variantách.. Rádi hrajeme Qwirkle, Osadníky z Katanu a poslední dobou nás fakt baví jednoduchá hra Kdo to byl? 

3. Kniha. 

Knihou rozhodně neurazíte. U nás pod stromečkem nikdy nechyběla alespoň jedna knížka pro každého.. Za sebe můžu doporučit nějaký cestopis od Ladislava Zibury, které jsou skvěle a vtipně napsané.. Pokud dávají přednost detektivním thrillerům, sáhněte po Chrisi Carterovi, ze sci-fi můžu rozhodně doporučit Pavla Bareše a jeho Projekt Kronos. 

4. Láhev dobrého alkoholu. 

Ať už sáhnete po whiskey, výběrovém rumu, či čemkoliv dalším, je hodně možnosti koupit pěknou láhev kvalitního alkoholu v dárkové sadě například se skleničkami. Já letos sázím na klasickou "kmínku" - čili alkoholický nápoj, který byl vemi oblíbený za Švejka.. V běžném obchodě jej asi neseženete, ale na internetu se koupit dá. 

5. Poukaz do restaurace. 

Na Slevomatu se dají najít poukazy, které nabízí restaurace ve Vašem okolí. Proč tedy nedarovat taťkovi, nebo komukoliv dalšímu poukaz na nějakou dobrotu.. 

6.  Holící strojek Gillette One Blade Tvář a tělo.

 Praktický dárek, který - troufám si říct - ocení každý chlap. Já jsem ho kupovala loni a měl veliký úspěch. 

7. Kamera do auta. 

Dárek, díky kterému se na cestách můžete cítit bezpečně. 

8. Kožený pásek. 

Poctivě vyrobený pásek vydrží mnoho let a můžete tak podpořit drobné podnikatele. Pokud nevíte, kde hledat, zkuste třeba Fler.cz.

9. Sluchátka. 

Ať už vyberete herní sluchátka, které pánové ocení při hraní počítačových her, nebo bezdrátová sluchátka, která můžou využít při poslechu hudby či audioknih, jde o hezký dárek, který potěší nejednoho muže. 

10. Personalizovaný Zippo zapalovač. 

Ocení samozřejmě především kuřáci. Zapalovače Zippo mají doživotní záruku a můžete si na něj nechat vygravírovat text. 

11. Stírací mapa světa, Dřevěná mapa světa. 

Cestuje rád? Tak mu udělejte radost stírací mapou světa, kde si může setřít země, které už navštívil. O něco nákladnější, ale zato opravdu efektivní je dřevěná mapa světa. 

12. Zážitek. 

Podívejte se, jestli se v blízké době nebude konat koncert jeho oblíbené kapely. Je fanouškem Stand-up? Kupte mu lístky! Rád by si zkusil střelbu? Lze koupit i vstup na střelnici. Fantazii se meze nekladou. 

13. Chilli sada. 

Je milovníkem ostrého? Pak by mohl ocenit nějakou chilli sadu - různé omáčky, kořenící směsi,... 

14. Karaoke set. 

Zpívá si rád v autě, ve sprše,..? Co takhle ho překvapit karaoke sadou. Nevěřili byste, kolik legrace se dá s touhle sadou zažít.. 

15. Dataprojektor

Další tip, díky kterému můžete vaše movie nights udělat ještě lepší.. 

16. Plecháček. 

Dá se koupit spousta plechových hrnečků přímo na míru.. Se jménem.. Pro horaly.. Vtipné.. Pro rybáře.. Myslivce.. Stačí si jen vybrat.. 

17. Play station

Rád hraje různé hry? Překvapte ho nákupem play stationu, se kterým si užije zábavu celá rodina. 

18. Vůně do auta. Renovality prodává i sady s vůněmi do auta. Jsou kvalitní, elegantní a opravdu nádherně voní. 

19. Kurz. 

Má nějaký koníček, kterému se rád věnuje? Jeho talent může rozvíjet absolvováním nějakého kurzu. Nabízí se nepřeberné množství různých kurzů.. fotografování.. vaření.. Jazykové kurzy.. 

20. Degustační sada. 

Má rád dobrou kávu, čokoládu, víno..cokoliv? Pak krásným dárkem jsou degustační sady. 


Doufám, že se Vám dnešní článek líbil. Budu ráda, když mi dolů do komentářů dáte vědět, jestli jste se mým seznamem inspirovali.. Co vašim chlapům kupujete vy? A jak jste na tom letos s dárky?? 

Příští adventní neděli se můžete těšit na další článek ze série - a to "Vánoční dárky pro ženy".


Pa Š. ❤



Komentáře

  1. To jsou hezké nápady! Pěkně zpracovaný výběr, vybere si snad každý. Mně to přítel trochu komplikuje, že má navíc těsně před Vánocemi ještě narozeniny. Pořizovala jsem obal na ipad, kožený pásek s vyraženým monogramem (starý už se mu rozpadá) a nějaké drobnosti - knížku, vánoční spodky, mlsání. Zvlášť chilli je populární i u nás. Pro taťku mám mimo jedlé dárky dřevěnou ptačí budku na zahradu. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Výborné tipy, díky za ně! U mužů to je vždycky hrozně těžké :D ráda dávám taťkovi parfém, vždycky si ho chválí :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jarní Wish List

Péče o vlasy

Březen v obrázcích